ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

1. Χρειάζεται να έχω λογαριασμό για να παραγγείλω;

Όχι, μπορείτε επίσης να κάνετε μια παραγγελία ως επισκέπτης. Αλλά, υπάρχουν κάποια προνόμια αν έχετε λογαριασμό μαζί μας:

  • Γρήγορη διαδικασία πληρωμής
  • Εύκολη προβολή της κατάστασης της παραγγελίας σας και του ιστορικού των παραγγελιών σας
  • Λάβετε ενημερώσεις για τις νέες κυκλοφορίες και τις ειδικές προσφορές μας

 

2. Τι μεθόδους πληρωμής δέχεστε;

Δεχόμαστε πληρωμή κατά την παράδοση. Όταν επιλέγεται αυτή η μέθοδος πληρωμής, ο παραλήπτης υποχρεούται να πληρώσει την αποστολή κατά την παράδοση και όχι με πιστωτική κάρτα.
Οι αποδεκτοί όροι και οι μέθοδοι πληρωμής ποικίλλουν ανάλογα με τους όρους πληρωμής στη σύμβαση αγοράς και ενδέχεται να επιτρέπουν την πληρωμή με μετρητά ή ηλεκτρονικά.

 

3. Μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση αποστολής μου μετά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας;

Σας ενημερώνουμε ότι η διεύθυνση αποστολής δεν μπορεί να αναθεωρηθεί μετά την επεξεργασία ή την αποστολή της παραγγελίας. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τη διεύθυνση αποστολής σας στη διεύθυνση κατοικίας σας αντί για τη διεύθυνση διακοπών σας, καθώς δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό το τελωνείο του προορισμού θα κρατήσει το πακέτο σε αναμονή.

 

4. Πόσο διαρκεί η αποστολή και πώς μπορώ να παρακολουθήσω το πακέτο μου;

Ο χρόνος παράδοσης βασίζεται στην επιλογή αποστολής που έχετε επιλέξει. Μόλις αποσταλεί η παραγγελία, θα σας στείλουμε με email τον αριθμό παρακολούθησης και την ιστοσελίδα παρακολούθησης. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις που προκαλούνται από το τελωνείο της χώρας σας.

 

5. Τι κάνω αν λείπουν αντικείμενα από την παραγγελία μου;

Εάν εξακολουθεί να λείπει κάτι, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως στο service@clothmoren.com.