ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ακύρωση

Δεχόμαστε ακύρωση παραγγελίας πριν από την αποστολή ή την παραγωγή του προϊόντος. Εάν η παραγγελία ακυρωθεί, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Δεν μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία εάν το προϊόν έχει ήδη αποσταλεί.

Επιστροφές (εάν ισχύει)

Δεχόμαστε την επιστροφή των προϊόντων. Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση επιστροφής εντός 14 ημερών από την παράδοση του προϊόντος.
Για να είναι επιλέξιμη η επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία. Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε απόδειξη ή απόδειξη αγοράς. Παρακαλούμε ρωτήστε την εξυπηρέτηση πελατών μας για να βεβαιωθείτε ότι στέλνετε το πακέτο στη σωστή διεύθυνση.

Σημειώσεις

Τα είδη που έχουν παραγγελθεί κατά παραγγελία ή είναι εξατομικευμένα δεν έχουν δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών.
Εάν η επιστροφή προκαλείται από τον καταναλωτή, ο καταναλωτής θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής. Το συγκεκριμένο τέλος θα πρέπει να βασίζεται στην εταιρεία ταχυμεταφοράς που επιλέγετε.

Εάν λόγω των λόγων μας, τα προϊόντα που παραλαμβάνονται είναι κατεστραμμένα ή δεν είναι σωστά, ο καταναλωτής δεν υποχρεούται να αναλάβει τα έξοδα αποστολής για το λόγο αυτό.

Για την επιστροφή ενός προϊόντος δεν θα χρεώνονται στους καταναλωτές τέλη επαναφοράς.


Επιστροφές χρημάτων (κατά περίπτωση)

Μόλις παραλάβουμε και ελέγξουμε την επιστροφή σας, θα σας στείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ειδοποίηση παραλαβής. Θα σας ενημερώσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής σας. Εάν εγκριθεί, τότε η επιστροφή σας θα διεκπεραιωθεί και η πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στην αρχική μέθοδο πληρωμής, εντός συγκεκριμένου αριθμού ημερών.

Καθυστερημένες ή ελλιπείς επιστροφές (κατά περίπτωση)

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να αναρτηθεί επίσημα η επιστροφή σας. Στη συνέχεια επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Συχνά υπάρχει κάποιος χρόνος επεξεργασίας μέχρι να αναρτηθεί η επιστροφή χρημάτων. Εάν έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμα την επιστροφή χρημάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο service@clothmoren.com.

Επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας στο service@clothmoren.com για να λάβετε τη διεύθυνση επιστροφής.